Imatge de la sala de l'Escola de Ioga Kumari.

Inici // Contacte

Contacta amb l’Escola de Ioga Kumari

Formulari
de contacte

  Envia’m un Whatsapp:
  600 20 77 60

  Benvingut/da al nostre espai de contacte. Estic aquí per respondre a qualsevol pregunta que puguis tenir i/o escoltar les teves inquietuds. Valoro molt la teva opinió i vull assegurar-me que la teva experiència a l’Escola de Ioga Kumari sigui excel·lent.

   

  Si tens preguntes sobre les classes, vols més informació sobre els productes de la botiga, o simplement vols compartir algun comentari, no dubtis a contactar amb mi.

  Logo Escola de Ioga Kumari de Tona.

  Maria Isabel Rodríguez de la Rubia
  (33942099X)
  C/ Seva 3 baixos · 08551 Tona (Barcelona)

  Logo Instagram

  Política de protecció de dades

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MARIA ISABEL RODRÍGUEZ DE LA RUBIA – ESCOLA DE IOGA KUMARI amb NIF 33942099X i domicili social situat al C/ SEVA 3 BX – 08551 TONA (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment de la normativa vigent, MARIA ISABEL RODRÍGUEZ DE LA RUBIA – ESCOLA DE IOGA KUMARI informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  MARIA ISABEL RODRÍGUEZ DE LA RUBIA – ESCOLA DE IOGA KUMARI informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MARIA ISABEL RODRÍGUEZ DE LA RUBIA – ESCOLA DE IOGA KUMARI es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@escoladeiogakumari.cat.

   

  Així mateix, i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en l’article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@escoladeiogakumari.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.