Botiga Kumari - Varis Japa Mala.

Inici // Botiga

La botiga Kumari

Classes de ioga i meditació

Les inscripcions a les nostres classes de ioga són una invitació a explorar la força i la flexibilitat del teu cos mentre trobes la calma a través de les postures, la respiració i la consciència corporal. A més, les classes de meditació ofereixen un espai per trobar la quietud interior, la claredat mental i la pau emocional.

Cursos

A l’Escola de Ioga Kumari també organitzem uns quants cops l’any cursos puntuals.

Vals regal

Els nostres vals de regal ofereixen l’oportunitat perfecta per compartir els beneficis transformadors del ioga amb amics, familiars o éssers estimats. Imagina regalar moments de relaxació, equilibri i pau interior amb cada classe de ioga.

Accessoris de Ioga

La nostra gamma d’accessoris de ioga està dissenyada per complementar i millorar la teva pràctica, oferint-te comoditat, durabilitat i estil. Són el company perfecte per als teus moments de tranquil·litat i concentració durant la pràctica del ioga.

Japa Mala

Un Japa Mala és un collaret tradicional utilitzat en la pràctica de la meditació. Està compost per comptes, generalment 108 en nombre, encara que algunes Males poden tenir un nombre diferent de comptes, com 27 o 54.