Namaste.

Inici // Política de reemborsament i devolucions

Política de reemborsament i devolucions

VISTA GENERAL

La nostra política de devolució té una durada de 15 dies. Si han passat 15 dies des de la vostra compra, no us podem oferir un reemborsament o canvi complet.

 

Per poder fer-vos una devolució, el vostre article ha d’estar en perfecte estat i en les mateixes condicions en què el vau rebre. També ha d’estar en l’embalatge original.

 

Productes amb desperfectes, per motius aliens al transport, no seran reemborsades.

 

REEMBORSAMENTS

Un cop rebuda i inspeccionada la vostra devolució, us enviarem un correu electrònic per notificar-vos que hem rebut l’article retornat. També us notificarem l’aprovació o el rebuig del vostre reemborsament.

 

Si s’aprova, es processarà el reemborsament i s’aplicarà automàticament un reemborsament a la vostra targeta de crèdit o al mètode de pagament original, en un termini determinat de 2 dies després d’haver rebut i inspeccionat l’article.

 

CANVIS

Només substituïm els productes defectuosos o danyats per causa del transport. Si necessiteu canviar-lo ens ho podeu retornar per correu ordinari previ avís per correu electrònic.

 

Seràs responsable de pagar les teves pròpies despeses d’enviament per retornar el teu article. Les despeses d’enviament no són reemborsables. Si rebeu un reemborsament, el cost de l’enviament de devolució es descomptarà del vostre reemborsament.

 

Depenent del lloc on viviu, el temps que pot trigar a arribar-vos al vostre producte intercanviat pot variar.

Si torneu articles cars, podeu considerar utilitzar un servei d’enviament amb seguiment o comprar una assegurança d’enviament. No garantim que rebem el vostre article retornat.

 

NECESSITES AJUDA?

Contacteu amb nosaltres per a preguntes relacionades amb reembossaments i devolucions.